‘Ongekend Vertrouwen’

'Ongekend vertrouwen'

In 40 jaar werken met mensen heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan. Deze ervaring zet ik nu in om leiders te helpen hun handelen te verruimen. Waarom leiders? Omdat leiders een cruciaal verbindende plek hebben in organisaties. Zij zien hoe alles met elkaar is verbonden, hoe processen steeds in beweging zijn en hoe snel alles steeds weer veranderd. In mijn praktijk Het Nieuwe Nu zie ik dat het uitmaakt hoe je hier als leider mee omgaat. Het vraagt om meer van jezelf te laten zien. De leider als rolmodel.

Kwaliteit van de diensten

Waar ik blij van word en wat mij drijft is dat dit uitéindelijk ten goede komt aan de mensen die met hart en ziel hun werk doen en dus aan de kwaliteit van de dienstverlening. Dat is de reden waarom ik begonnen ben met de ontwikkeling van het online-programma in combinatie met face-to-face coaching voor leiders en managers. 

“Leer erop vertrouwen dat alles voortdurend in beweging en verandering is en dat we er zelf bij zijn om daarop in te spelen, steeds weer anders.”
Jan Jacob Stam

Mens-zijn is in-relatie-zijn

Ik heb gezien wat het betekent als mensen zichzelf durven laten zien in hun leven en in hun werk. Niet alleen omdat die ene persoon er zelf ‘rijker’ en gelukkiger van wordt, maar ook omdat dit direct invloed heeft op relaties. Op de manier hoe we met elkaar communiceren en met elkaar samenwerken. Ik heb gezien hoeveel creativiteit er vrijkomt, hoe veerkrachtig mensen zijn, hoeveel moed men heeft om keuzes te maken en wat letterlijk ‘ruimte voelen’ doet in het vinden van nieuwe oplossingen. Omgekeerd werkt het ook. Juist omdát er iets wringt met bijvoorbeeld een individuele medewerk(st)er, een team of in de organisatie, kun jij als leider nog meer de verbindende factor zijn wanneer je ook je eigen thema’s in de ogen durft te kijken en dus meer van jezelf laat zien.

Nieuwsgierig?

Vanuit deze inzichten is het programma “Ongekend Vertrouwen” ontstaan.
Het programma is in ontwikkeling. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Ja, houd me op de hoogte van activiteiten van
Het Nieuwe Nu!

Het Nieuwe Nu draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches